Gespierde MS-RT-uitvoering van de Ford Ranger

Ford komt met een nieuwe versie van de Ranger die ontwikkeld werd in samenwerking met MS-RT. Deze gespierde versie van Europa’s bestverkochte pick-up krijgt een look die geïnspireerd is de motorsport en komt in het gamma naast de extreme Ranger Raptor te staan.  De Ford Ranger MS-RT zal vanaf deze zomer bij de dealer staan.

MS-RT is een ‘Qualified Vehicle Modifier’ die samenwerkt met vaste Ford-autosportpartner M-Sport om bedrijfsvoertuigen van het merk ingrijpend te wijzigen. Deze nieuwe versie van de Ranger is afgeleide van de Ranger Wildtrak en zal verkrijgbaar zijn in de koetswerkversies Super Cab en Double Cab. Hij krijgt een opvallend radiatoorrooster met carboneffect, 20″ lichtmetalen velgen van OZ Racing, verbrede wielkasten en stoere zijschorten, spiegelkappen met koolstofvezeleffect, aerodynamische dakrails en MS-RT-badges. Het lederen interieur van de Ranger MS-RT krijgt oranje contraststiksels.

De 2.0 BiTurbo EcoBlue-dieselmotor van 213 pk levert in combinatie met de geavanceerde 10-trapsautomaat 213 pk en een koppel van 500 Nm, goed voor een laadvermogen tot 1.098 kg 4 en een sleepgewicht van 3.500 kg. De inschakelbare vierwielaandrijving van de Ranger blijft behouden voor een optimale tractie op het terrein, terwijl de dealer een optionele Maxhaust-soundbox met bediening via app kan installeren voor klanten die een sportiever geluid wensen.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo