ID Logistics zag groei versnellen in 2020

Het Franse logistieke bedrijf ID Logistics heeft het jaar 2020 afgesloten met een verdere stijging van zijn omzet, vooral op internationaal vlak en in het bijzonder dankzij zijn logistieke activiteit in verband met e-commerce.

Voor het volledige jaar 2020 bedroeg de omzet van ID Logistics €1642,8 miljoen, een stijging met +7,1% ten opzichte van 2019. Als enkele overnames buiten beschouwing worden gelaten, bedraagt de stijging 4,9%. De groei was vooral sterk in het vierde kwartaal. ID Logistics is bijzonder verheugd over de nieuwe contracten die werden ondertekend in Frankrijk (41.000 m² voor de doe-het-zelfketen Leroy Merlin), in Duitsland (nieuwe pick & pack-diensten, nieuw sorteer- en distributiecentrum van 16.000 m² in de buurt van Frankfurt) en in Spanje (nieuwe opslagactiviteiten gewijd aan meer dan 350 Simply-winkels – groep Auchan – vanuit drie platforms in de buurt van Zaragoza). In totaal heeft ID Logistics 18 nieuwe vestigingen geopend, waarvan zes in Frankrijk en twaalf in het buitenland.

ID Logistics profiteert ten volle van haar vermogen om nieuwe activiteiten te ontwikkelen die verband houden met e-commerce: deze divisie is met meer dan 30% gegroeid, vertegenwoordigt nu bijna 25% van de omzet en behandelt de helft van alle nieuwe aanbestedingen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo