JTD-Trans koopt eerste Scania

JTD-Trans bestaat al vijf jaar onder leiding van Jonathan Devooght en zijn echtgenote Annelies Cornelis. Het transportbedrijf uit Wingene heeft een vloot van zes vrachtwagens, en daar komt er nu een eerste Scania 500S bij.

“Ik ben opgegroeid in de transportwereld”, steekt Jonathan Devooght van wal. “Het is een heuse familietraditie die tot mijn grootvader teruggaat. Ere wie ere toekomt, het idee om een Scania vrachtwagen in onze vloot op te nemen kwam van één van mijn zes chauffeurs. In het verleden had hij nog met een Scania gereden, wat een erg goede ervaring is geweest. Uiteraard hebben ook andere elementen gespeeld, zaken zoals prijs en verbruik die mij dan weer erg interesseren.Mijn chauffeur gaat er alvast prat op met deze 500 S zuiniger te zullen kunnen rijden dan vandaag het geval is. De betrachting is toch zo’n 5 jaar, goed voor naar schatting 500 à 600.000 km, met deze 500S te rijden.”

De nieuwe 500 S wordt uitgerust met een compressor om droge cement te blazen. Aan de aankoop wordt ook een Scania onderhoudscontract gekoppeld.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

Constructie Tafel Scania in spectaculaire groeve met topondernemers

De Groene Tafel is terug, ditmaal in een compleet andere omgeving en gefocust op het bouwsegment. We bekijken hoe deze krachtpatsers functioneren in ruwer gebied en wat De Ceuster & Co en Bouwmaterialen Delgouffe zelf te zeggen hebben over hun voertuigen. De bouwsector is allesbehalve standaard. En dat geldt ook voor de vrachtwagens die hiervoor […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo