Pilotfase DKV Box Europe van start in Italië

DKV Euro Service gaat in Italië van start met de pilotfase van de DKV Box Europe. Met de DKV Box Europe en de DKV Box Italia completeert DKV zijn productaanbod met twee eigen tolboxen voor cashless afrekenen van Italiaanse tol door bestuurders van voertuigen vanaf 3,5 ton.

Momenteel kunnen vervoerders al in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal en Bulgarije cashless tol afrekenen met de DKV Box Europe, naast de kosten voor de Warnowtunnel, Herrentunnel en Liefkenshoektunnel. Met Italië erbij omvat het netwerk binnenkort al elf tolsystemen, en halverwege volgend jaar worden dat er dertien met de aansluiting van Hongarije en Zwitserland.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo