[FOTO’S] Sfeerimpressie opnames Passion4Vans Transport & VAN TV

De afgelopen dagen was TRANSPORTMEDIA in volle voorbereiding voor het multimediale event Passion4Vans, met de opnames van de productvoorstellingen en de interviews voor de speciale uitzending van Transport & VAN TV op 23-24 en 30-31 januari op Kanaal Z.

Naast televisie zet Passion4vans ook in op de Virtual Xperience van 25 tot 29 januari, met een speciale ‘business’-dag op 28 januari. Partners van Passion4Vans zijn Abeco, BruSystems, Cargo Lifting, Fiat Professional, Ford, Maxus, Mercedes-Benz Vans, MTS, Renault, Renault Trucks en Volkswagen Commercial Vehicles.

Hieronder krijgt u al een sfeerimpressie van de opnames in de studio die gebouwd werd in ‘Den Oven’ in Boom.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo