Stellantis en Engie EPS gaan samen laadoplossingen aanbieden

FCA Italy, een dochteronderneming van de Stellantis Group waartoe ook PSA behoort, en Engie EPS kondigen de ondertekening aan van een overeenkomst voor de oprichting van een Joint Venture. Het doel van de samenwerking is het faciliteren van elektrische mobiliteit.

De joint venture zal een gamma innovatieve producten en oplossingen aanbieden – zoals residentiële, commerciële en openbare laadinfrastructuren, alsook laadabonnementen en Vehicle-to-Grid-technologieën – om de toegang tot elektrische mobiliteit gemakkelijker en comfortabeler te maken.

Engie EPS is de technologische en industriële speler van Engie Group, die technologieën ontwikkelt “om het paradigma in het wereldwijde energiesysteem om te buigen ten gunste van hernieuwbare energiebronnen en elektrische mobiliteit”. De feitelijke afronding van de transactie zal naar verwachting in de komende maanden plaatsvinden en is afhankelijk van de gebruikelijke opschortende voorwaarden, waaronder het verkrijgen van toestemming van de concurrentieautoriteiten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo