Van Wellen investeert in vastgoed Van Moer

De Van Moer Group heeft haar vastgoedactiva gesplitst van haar operationele activiteiten en ondergebracht in een nieuw bedrijf genaamd Blue Real Estate. Dit bedrijf heeft zojuist een kapitaalinjectie ontvangen van de ontwikkelaar Van Wellen Storage.

Op 27 oktober 2020 heeft het Belgisch Staatsblad het bericht van oprichting van Blue Real Estate gepubliceerd. Het doel van deze nieuwe onderneming is het beheer van het onroerend goed van de Van Moer Group. Van Moer Group heeft in eerste instantie 100% van de aandelen van haar dochteronderneming Van Moer Storage overgedragen aan Blue Real Estate. Het doel van de operatie is om enerzijds Van Moer Group en anderzijds Blue Real Estate in staat te stellen hun activiteiten te ontwikkelen met de mogelijke inbreng van nieuwe aandeelhouders die alleen geïnteresseerd zouden zijn in de ene of de andere activiteit. Dit is het geval met Van Wellen Storage, één van de twee divisies van de Van Wellen Group, die voor een niet nader gespecificeerd bedrag heeft deelgenomen aan het kapitaal van Blue Real Estate. De twee partners zijn al betrokken bij een aantal projecten, waaronder het Deurganck Logistics Center in Kallo en de Antwerp East Pport zone in Grobbendonk.

Daarnaast zal Jo Van Moer het kapitaal van de Van Moer Group verhogen en kondigt hij een aantal grote projecten aan voor 2021: uitbreiding van de tankcontainerdepot in Zwijndrecht, nieuwe investeringen in de repairafdeling en de cleaninglijnen, de installatie van zonnepanelen op twee magazijnen en nieuwe inspanningen om het rollend materieel te vergroenen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo