[VIDEO] 200 vrachtwagens verrassen ziek kind

Dat vrachtwagenchauffeurs zo’n groot hart hebben was bekend, maar dat hebben ze dit weekend weer bewezen in Leke, een klein dorpje in de buurt van Diksmuide. Er waren er 200 om Tristan te begroeten, een zesjarige jongen die al tien hartoperaties heeft gehad.

Het was de meter van Tristan die een oproep had gedaan om vrachtwagenfoto’s naar het jongetje te sturen, maar de solidariteit was snel georganiseerd en het sturen van foto’s veranderde in een 200-voertuigen tellende truckrun, gecoördineerd door Davy Van den Bossche. “We moesten ons beperken tot 200 vrachtwagens, maar we hadden tot 400 of 450 kunnen gaan,” vertelde Davy aan onze VRT-collega’s. Tristan, die slechts op drie vrachtwagens wachtte, had echt een buitengewone dag…

Bekijk de video op de website van de VRT

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo