Featured Video Play Icon

[VIDEO] Passion4Vans, dit weekend in Transport & Van TV op Kanaal Z!

Dit weekend kan je in Transport & Van TV op Kanaal Z genieten van de Passion4Vans Special, geanimeerd door Christophe Stienlet, de stadionomroeper van de Rode Duivels! Daarin: interviews met de meest actieve bestelwagenconstructeurs en -ombouwers en een blik op hun belangrijkste nieuwigheden! Zeker kijken dus!

Naast de Passion4Vans special, komen in Transport & Van TV nog heel wat andere interessante reportages aan bod: Van Mieghem Logistics met hun Mercedes eActros en gloedenieuwe gebouw als centraal thema, een ludieke ‘We are Chapmions’ waarin LCV managers het tegen elkaar opnemen, de unieke investering van De Ceuster in samenwerking met Scania en Jan Noyens, het mobiele lab van CS-TS en last but not least: Ford Waasland Automotive als ‘Dealer van de Maand’!

Andere plannen? Geen nood, op 30 en 31 januari is Transport & VAN TV opnieuw te zien op Kanaal Z!

Schrijf je hier in op Passion4Vans!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo