Weerts Supply Chain breidt transportvloot uit

Twee jaar geleden heeft Weerts Supply Chain opnieuw een transportvergunning gekregen en een tiental voertuigen gekocht. Deze vloot is na de aankoop van acht extra DAF’s inmiddels uitgegroeid tot 19 eenheden.

De WSC-transportactiviteit wordt nog steeds beschouwd als een aanvullende dienst voor klanten die een beroep doen op de Weerts Group voor hun logistiek, maar zoals Norbert Dumoulin (Business Development Manager van Weerts Supply Chain) bevestigt, zijn er steeds meer klanten die vragen om WSC als vervoerder te kunnen gebruiken. De groep uit Luik heeft daarom net acht extra DAF CF-trekkers laten leveren aan de Truck Trading Rohen-dealer, waardoor het totale aantal voertuigen in het WSC-vloot op 19 komt.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

DAF showt CF Construction 6×4 en 8×4

Niettegenstaande DAF al meerdere jaren marktleider is in het trekker segment in België, zet DAF al geruime tijd sterk in om een gevestigde waarde te worden in de bouwsector. DAF heeft met de CF Construction 6×4 en 8×4 robuuste voertuigen, welke met sprekend gemak inzetbaar zijn op zwaar en geaccidenteerd terrein zoals hier in deze […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo