Weerts Supply Chain breidt transportvloot uit

Twee jaar geleden heeft Weerts Supply Chain opnieuw een transportvergunning gekregen en een tiental voertuigen gekocht. Deze vloot is na de aankoop van acht extra DAF’s inmiddels uitgegroeid tot 19 eenheden.

De WSC-transportactiviteit wordt nog steeds beschouwd als een aanvullende dienst voor klanten die een beroep doen op de Weerts Group voor hun logistiek, maar zoals Norbert Dumoulin (Business Development Manager van Weerts Supply Chain) bevestigt, zijn er steeds meer klanten die vragen om WSC als vervoerder te kunnen gebruiken. De groep uit Luik heeft daarom net acht extra DAF CF-trekkers laten leveren aan de Truck Trading Rohen-dealer, waardoor het totale aantal voertuigen in het WSC-vloot op 19 komt.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo