AB Lens Motor voegt JCB toe aan merkenportfolio

AB Lens Motor, reeds verdeler van Renault Trucks en Fiat Professional, heeft een contract ondertekend om ook compacte machines van het merk JCB te verdelen in het Oosten van Wallonië.

De verkoop van JCB-machines zal gebeuren vanuit de vestigingen te Bierset en Eupen, maar de vestiging te Fleurus zal ook de service na verkoop verzorgen. “Voor AB Lens Motor en zijn aandeelhouders is de ontwikkeling van nieuwe activiteiten een belangrijk element dat de band van ons bedrijf met zijn klanten zal versterken en onze rentabiliteit op lange termijn zal verzekeren. Klanten die gebruik maken van de assortimenten Compact en Construction van JCB zijn ook geïnteresseerd in vrachtwagens van Renault Trucks en bestelwagens van Renault Trucks en Fiat Pro”, aldus Benoit Salmin, zaakvoerder van AB Lens Motor.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo