[ADVERTORIAL] Nieuwe drager-oplossingen voor bedrijfsvoertuigen bij MTS voor 2021…

In 2020 heeft MTS, meerdere nieuwe producten ontworpen en ontwikkeld die een antwoord bieden op de noden van gebruikers.

Zo biedt MTS voortaan twee uitrustingsniveaus voor zijn zijdrager: “PCL standard” en “PCL +” (hierboven getoond). Die laatste voldoet aan alle regelgeving en speelt perfect in op de verwachtingen van Belgische, Luxemburgse en Nederlandse gebruikers. Deze “PCL +” uitvoering integreert standaard alle signalisatie-elementen die geëist worden door de strengste controlecentra.

En aangezien voertuigen regelmatig evolueren op het vlak van design, ging MTS voor een vernieuwing van de ergonomie en van de werking van zijn schuifladder, een model waarvoor de achterdeuren van voertuigen niet belast worden. De verbeteringen zijn amper zichtbaar, maar ze zorgen voor een eenvoudiger gebruik en duurzaamheid, ook op lange termijn!

We nodigen u binnen enkele maanden uit om onze nieuwe opstaptrede te ontdekken.

Meer info vindt u op www.mts-imperialen.com

Uw contact Vincent VAN DEN DAELE:

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo