[ADVERTORIAL] Scania distributietrucks: King of the City

Veilig, comfortabel en betrouwbaar. Dit is slechts een greep waar de Scania distributietrucks van Scania garant voor staan.

Omdat u zich bezig houdt met distributie, leveringen en logistiek, wilt u dat uw voertuigen voortdurend beschikbaar zijn zodat de goederen op tijd bij de klant aankomen. Distributie vindt vaak plaats in drukke steden met veel verschillende en kwetsbare weggebruikers. De Scania trucks beschikken over instrumenten om efficiënt én veilig uw werk te doen in de stad.

De veelzijdige Scania P-cabine is ontwikkeld met het oog op veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. Hij is bij uitstek geschikt voor stedelijke distributie dankzij het gemakkelijk in- en uitstappen in combinatie met uitstekende manoeuvreerbaarheid en zicht. De Scania P-cabine is beschikbaar met verschillende chassisopties, voor zowel een trekker als bakwagen variant, alsook de keuze tussen een 7L- of 9L motor. Een gasmotor, een batterij-elektrisch of plug-in hybrid voertuig behoren eveneens tot de alternatieve mogelijkheden om uw vloot te verduurzamen.

De Scania trucks beschikken over innovatieve veiligheidssystemen. De systemen worden geactiveerd of geven een waarschuwingssignaal bij gevaarlijke situaties. Om de keuze voor extra veiligheid wat makkelijker te maken, heeft Scania drie pakketten samengesteld. Het Detection pakket biedt u een goede basis als het gaat om veilig rijden door de stad, met een visueel en akoestisch signaal in gevaarlijke situaties. Indien u wilt dat de truck actief ingrijpt in gevaarlijke situaties, dan is het Prevention pakket de aangewezen samenstelling. Het Comfort pakket biedt daarnaast nog een extra veiligheidsoptie, maar met Lane Keep Assist ook een comfortabele assistent voor de chauffeur.

Doe uw voordeel met deze veiligheidspakketten.
Nu tijdelijk beschikbaar. Meer lezen?

 

 

 

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

TRANSPORT & VAN.TV 49: Transport Wybo (rubriek Samen Sterk)

Wybo Transport werd in 1970 opgericht door Leona Wybo. Vandaag staat het bedrijf uit Poperingen onder leiding van zoon Ronny Devos en blijft het een echt familiebedrijf.   Om zijn uitstekende reputatie vorm te blijven geven, rekent Wybo Transport op een aantal onmisbare partners. Die ontdek je in deze ‘Samen Sterk’. Partners in de kijker:  […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo