Alcomotive start met kilometerverzekering

Alcomotive, de Belgische invoerder van merken als Maxus en Isuzu, biedt voortaan goedkopere verzekeringen voor wie minder kilometers aflegt met zijn voertuig. Het zegt zich daarmee te willen aanpassen aan de nieuwe situatie waarin mensen minder de weg op gaan. De nieuwe formule geldt ook voor bedrijfsvoertuigen van professionals.

Concreet krijgen mensen die per jaar minder dan 5.000 km afleggen een korting van 20%, zij die minder dan 10.000 km op de teller zetten 10% en wie zijn voertuig jaarlijks minder dan 15.000 km gebruikt, 5%. De kilometerkorting is van toepassing op bij Alcomotive verzekerde voertuigen van één van de zes merken van de groep (Suzuki, SsangYong, MG, Hyundai, Maxus en Isuzu) en geldt zowel voor de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid als de omnium, maar enkel voor wie al minimum 5 jaar rijervaring heeft en in die periode slechts één ongeval in fout had.

Een extra korting van 10% is voorzien voor wagens met minstens 2 veiligheidssystemen, waaronder een autonoom noodstop systeem, adaptive cruise control, lane departure / lane assist, aandachthulpsystemen en blind spot warning. Bij de bedrijfsvoertuigen zal dit aspect vooral bij Isuzu van tel zijn. De pick-ups van het merk zijn immers uitgerust met heel wat veiligheidssystemen, en werden daarvoor ook bekroond door EuroNCAP.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo