Boxkit wordt JUSTDRIVE

Carrosseriebouwer SBR Solutions verandert vanaf februari de productnaam van zijn Boxkit opbouw voor voertuigen van 3.5t en 5t naar JUSTDRIVE. Het bedrijf kiest daarmee voor meer synergie met zijn Nederlandse partner De Graaf Carrosserie, dat de naam JUSTDRIVE al langer gebruikt.

SBR Solutions (BE) en De Graaf Carrosserie (NL) sloegen in 2015 de handen in elkaar en beslisten ze om samen een lichtgewicht carrosserie te produceren, die geleverd kan worden in bouwpakket of compleet opgebouwd op het chassis van de klant. In Nederland werd het product op de markt gebracht onder de naam JUSTDRIVE, terwijl in België gekozen werd voor de naam Boxkit. Maar nu acht SBR Solutions de tijd rijp om ook in ons land de naam JUSTDRIVE te gebruiken voor deze opbouw waarvan er inmiddels op jaarbasis 600 stuks worden geproduceerd.

“Productmatig verandert er dus niets voor de Belgische markt. We blijven hetzelfde product aanbieden, enkel onder een andere naam”, geeft zaakvoerder Luc Malysse mee. Wel maakt de naamwijziging nieuwe synergiën tussen de organisaties in beide landen en een rechtlijnige positionering van JUSTDRIVE binnen de hele Benelux mogelijk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo