[VIDEO] Combilift lanceert innovatieve Aisle Master Order Picker

Combilift heeft vandaag zijn nieuwe Aisle Master-OP gelanceerd, een elektrisch magazijntoestel met staanplatform dat de voordelen van een smalle knikheftruck combineert met een orderpicker.

De Aisle Master-OP werd ontwikkeld na feedback van klanten en zijn belangrijkste feature is het ‘step-through’ concept voor de operator, waarop het merk een patent heeft. De lage instap (280mm) zorgt voor een eenvoudige in- en uitstap, wat in combinatie met de rechtopstaande positive zorgt voor een sneller orderpickproces. De AME-OP is verder even veelzijdig als de conventionele Aisle Master, en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en wanneer hij niet ingezet wordt voor orderpicking, kan hij dienst doen als heftruck.

De Aisle Master-OP is beschikbaar in verschillende varianten, met een capaciteit tussen de 1,5 en 2,5 ton, een hefhoogte tot 12,1 meter. Hij kan gebruikt worden in gangen met een breedte vanaf 1.650 mm. Dankzij een gepatenteerd kettingstuursysteem kan de truck tot 205° knikken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo