Corneel Geerts opent AS24-station in Maasmechelen

De Antwerpse Corneel Geerts Groep heeft vorige week een nieuw tankstation ingehuldigd op haar site te Maasmechelen. Het is gebouwd in samenwerking met AS24 en geïnstalleerd in de onmiddellijke nabijheid van het cross-docking platform van Corneel Geerts, verwelkomde het afgelopen maandag zijn eerste klanten.

Het AS24 tankstation verwelkomde afgelopen maandag zijn eerste klanten. Het is gemakkelijk bereikbaar, op 500 meter van de autosnelweg E314 en in het industriegebied Oude Bunders. Het is volautomatisch, heeft vier tankbanen en levert momenteel alleen diesel.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo