Gosselin Logistics breidt uit in Schoten

Gosselin Logistics vergroot zijn voetafdruk in Schoten door de overname van de voormalige Milcobel-site. Die zorgt voor een uitbreiding met 65.500m², wat het totaal op de site langs het Albertkanaal brengt op 430.500m2. Gosselin Group wil met de overname de ambities van de logistieke divisie kracht bijzetten, ook op het vlak van stadslogistiek.

“De Milcobel site is een van de weinige grote sites in de nabije omgeving van Antwerpen én gelegen langsheen het Albertkanaal. Voor Gosselin betekent dit een ideale aanvulling op haar huidige activiteiten in Deurne en in combinatie met de Gosselin Oosterweel site in de Port of Antwerp Bruges waar Gosselin ook aanwezig is op een oppervlakte van ongeveer 110.000 m2,” zegt Marc Smet, CEO van de Gosselin Group.

Gosselin zegt dat de uitbreiding past in de visie om op een ecologisch verantwoorde manier te gaan voor de verdere uitbouw van multimodaal transport én de digitalisering van de logistieke keten samen met de Port of Antwerp Bruges.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo