Linde lanceert extra smalle FP stapelaars en transpalletten

Met de lancering van haar FP Narrow Range-lijn breidt Linde haar assortiment magazijntrucks verder uit. Deze nieuwe uitvoeringen beschikken over een sta-platform en zijn slechts 720 mm breed, smaller dan een europallet, wat ze ook in de nauwste omgevingen vlot bruikbaar maakt.

Ondanks de compacte afmetingen kan de D10 double stacker gelijktijdig 2 palletten tot 1 ton transporteren en heeft een maximale snelheid van 10 km/u, terwijl de T20-T25FP transpalletten een draagcapaciteit van respectievelijk 2 en 2,5 ton hebben en een topsnelheid van 14 km/u kunnen bereiken. Door de grote krachtontwikkeling van de motor kunnen in geladen toestand bovendien hellingen tot 13% worden overwonnen, en in ongeladen toestand zelfs tot 20%.

Ook veiligheid neemt bij Linde magazijntrucks een belangrijke rol in: ondanks het smalle design van de FP-uitvoeringen bevindt het bovenlichaam van de bestuurder zich te allen tijde binnen de contouren van de trucks. Daarnaast bieden de trucks een ononderbroken zicht op de omgeving en vallen ze automatisch stil wanneer niemand zich op het platform bevindt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo