MAN geeft meer ‘schwung’ aan de nieuwe TGX

MAN biedt nu een verfijde TGX-reeks aan. De TGX Lion S staat nu aan de top van het MAN-gamma, dankzij de goede zorgen van de afdeling MAN Individual.

Wat kunnen liefhebbers van het Duitse merk en eigenrijders verwachten? De TGX Lion S verschilt zowel binnen als buiten de cabine van een “normale” TGX. Wat op het eerste gezicht opvalt zijn de rode accenten en de carbon inzetstukken op de bumpers en spiegels. Het radiatorrooster valt goed op, met zijn zwarte lak en chromen sierstrips die in rood worden benadrukt. Er zijn ook een paar opties, zoals een dakbar met LED-verlichting of roestvrijstalen rolbeugels voor en opzij.
Ook het interieur van de cabine doet niet onder : rode stiksels op het lederen stuurwiel en de lederen/alcantara zetel, rood leeuwenlogo op de hoofdsteunen, Lion S belettering op de verchroomde deurlijsten en rode veiligheidsgordels tonen aan dat dit een speciale editie is. Deze speciale serie is ook uitgerust met het Comfort Pack en diverse actieve veiligheidssystemen. Er zijn nog een paar opties, zoals een muurkast op de plaats van het tweede bed, een 22-inch televisie aan de zijwand, een draaibare passagiersstoel of zelfs een keukengedeelte met magnetron en koffiezetapparaat!
De Lion S is verkrijgbaar met de krachtigste versie van de 12,4-liter D26-motor (510 pk) en de drie versies van de 15,2-liter D38-motor (540, 580 en 640 pk).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo