Manutech voegt Pondus toe aan zijn aanbod

Na de geslaagde samenwerking met ROS-BeLux, voegt Manutech nv met Pondus nog een extra segment toe aan zijn afdeling Industrial Services. Pondus zal zich richten op het Inspecteren, kalibreren, onderhouden en herstellen van weegschalen.

Pondus biedt weegschalen aan voor de industrie, weegbruggen, vloerwegers zowel automatische als niet automatische systemen (AWI en NAWI). Ook medische weegschalen voor ziekenhuizen en labo’s alsook weegschalen voor de voedingsindustrie en winkelweegschalen worden in het uitgebreide segment opgenomen.

De nadruk ligt op de kalibraties, inspecties en het onderhoud van de weegschalen, maar ook nieuwe installaties kunnen aangeboden worden

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo