Materne-Confilux koopt nieuwe Scania P320

Voedingsmiddelenspecialist Materne-Confilux werkt al tien jaar samen met Scania. Het bedrijf uit Floreffe zal de nieuwe P320 6x2N inschakelen voor de distributie van fruitproducten op de Belgische markt. 

 

“Vorig jaar ging in totaal 78.000 ton aan confituren, vruchtensappen, vruchtenmoes, fruitsnacks en fruitbereidingen de deur uit,” zegt David Dekeyzer, financieel en administratief directeur van Materne-Confilux. Ongeveer 60% van deze producten was bestemd voor export. In belgië doet Materne-Confilux een beroep op onderaannemers, maar voor de groot- en kleinhandel schakelt de onderneming zijn eigen vloot in, met name drie Scania bakwagens. “Sinds twintig jaar werken we exclusief met Scania. We zijn enorm te spreken over de duurzaamheid van het materiaal, terwijl de ergonomie van de cabines bijzonder in de smaak valt bij onze chauffeurs”, zegt Dekeyzer. Het meest recente bewijs van de trouw aan Scania is de aankoop van een nieuwe P320 6x2N die tien jaar zal meegaan en zo’n 90.000 km per jaar doen.

De nieuwe P320 werd opgebouwd met een op maat gemaakte opbouw van DBM – De Bruecker uit Erpe-Mere. Het voertuig werd geleverd door Scania Naninne en gaat gepaard met een contract voor onderhoud en herstellingen.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo