Nieuwe bedieningsmethode en magazijnbescherming voor Linde reachtrucks

Linde Material Handling introduceert een optionele ergonomische Multifunction Lever en magazijnbeschermende Rack Protection Sensor op zijn reachtrucks. Dat moet zorgen voor enerzijds meer comfort en anderzijds kostenbesparing en een verhoogde productiviteit.

Met de Multifunction Lever kunnen alle mastfuncties – incl. sideshift- en tiltfuncties – efficiënt met één hand bediend worden. Hij is aangepast aan de menselijke anatomie en zorgt volgens Linde bij chauffeurs voor “een bijna organische verbinding met hun truck”.  De eveneens optionele Rack Protection Sensor (RPS) biedt dan weer bescherming tegen aanrijdingen met magazijnstellingen door de reachtruck bij een snelheid tot 5 km/u automatisch tot stilstand brengt indien een aanrijding dreigt. Op die manier worden kostelijke schadegevallen en capaciteitsverlies eenvoudig worden vermeden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo