Opel Vivaro: 20ste verjaardag, 1 miljoen stuks gebouwd

20 jaar na de lancering van de Opel Vivaro in 2001, op het Salon van Brussel nota bene, zijn er al meer dan 1 miljoen exemplaren van de middelgrote bestelwagen van Opel.

De eerste twee generaties van het model werden gebouwd in samenwerking met Renault, maar sinds de overname van Opel door PSA gebeurt dat onder Franse vlag. De elektrische Vivaro-e van de huidige, derde generatie die samen met de Peugeot Expert en de Citroën Jumpy van de band loopt, werd dit jaar nog bekroond als ‘International Van of the Year’. De eerste generatie deed hem dat al eens voor in 2002.

Lees alles over IMACAR – Opel

IMACAR – Opel

video

Transport & VAN.TV 41: Ilse De Vis test de nieuwe Opel Combo

Je ziet het dus. 2 europallets gaan moeiteloos in de Opel Combo. Zelfs in de kortste versie van de Combo. Zes bevestigingsringen op de vloer en vier optionele ringen op halve hoogte zorgen er bovendien voor dat alles mooi op zijn plaats blijft. En dat is nog niet alles. Want deze vijfde generatie is compact […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo