Toyota Material Handling lanceert nieuwe BT Tyro stapelaar

De BT Tyro-familie van Toyota Material Handling is uitgebreid met een gloednieuwe stapelaar: de BT Tyro SHE 100. Hij is geschikt voor het stapelen van paletten, transport van lichte goederen en voor ergonomisch orderpicken.

De compacte afmeting van de SHE100 en centrale stuurarm zorgen voor eenvoudige verplaatsingen in beperkte ruimtes. Daarnaast belooft de brede mast een uitstekende doorkijk op de vorken en kan hij door zijn beperkt gewicht vlot ingezet worden in liften of mezzanines. De telescopische mast heeft 2 verschillende hefhoogtes: 2900 mm en 3600 mm. Verder wordt de pomp automatisch afgeschakeld wanneer het vorkenbord zijn maximale hefhoogte heeft bereikt om een gemakkelijke, vlotte en gecontroleerde werking te garanderen. Om de veiligheid van de bestuurder te waarborgen, werd de SHE100 voorzien van een automatische snelheidsbeperking afhankelijk van de stuurhoek of hefhoogte. De stapelaar werd ook uitgerust met een veiligheids- en noodknop en een claxon te besturen met één hand. Bovendien kan de bestuurder het toestel enkel opstarten door middel van een viercijferige pincode.

De 24V/60Ah Li-ion batterij is eenvoudig op te laden via de huishoudnetstekker binnen 2,5 uur door de ingebouwde lader. Een extra troef daarbij is het lage energieverbruik en de lage CO2 -emissies dankzij deze Li-ion technologie en het beperkt gewicht.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo