Transport & Logistics Awards 2021: hier zijn de kandidaten!

Met nog iets meer dan een maand te gaan voor de ceremonie, hebben de Transport & Logistics Awards een mooie line-up van kandidaten samengesteld. De deelnemingsdossiers worden afgewerkt en de juryleden kunnen binnenkort aan de slag.

Uit de lijst van kandidaten voor de ene of de andere prijs blijkt de diversiteit van het vervoer en de logistiek in België. De drie regio’s zijn goed vertegenwoordigd, en KMOs staan naast grote bedrijven en dochterondernemingen van multinationals. Eind februari zullen de verschillende jury’s op basis van de dossiers van de verschillende kandidaten de drie finalisten voor elke prijs moeten selecteren.

Met ingang van 11 februari zijn deze kandidaten : Antwerpen Container Transport, Atlas Copco, Bleckmann, CBR – Heidelberg Cement, City Depot / BD Logistics, Colruyt, Corneel Geerts Transportgroup, Daemen Transport, De Decker-Van Riet, De Rocker Logistics, ECS2XL, Eutraco, Façozinc, Fetrans, Gobo, Group GTS, Hospital Logistics, Ijsfabriek Strombeek, Jost Group, Lammertyn, Linum, Sivafrost, Sprint Transport, Stadsbader, T. A.S., Weerts Supply Chain en Xwift.

Ter herinnering: de ceremonie vindt plaats op 18 maart in het Sportpaleis in Antwerpen en wordt uitgezonden om 19.00 uur op Kanaal Z. Wat de presentatie betreft, zullen de 2021 Awards ook kunnen rekenen op een duo schokkers: Virginie Claes (Miss België 2006) en Christophe Stienlet, de ‘publieksopwarmer’ van de Rode Duivels!

Tot ziens op 18 maart om 19.00 uur op Kanaal Z!


 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo