Van Moer Logistics verzorgt logistiek Chevron Phillips Chemical

Na een audit en evaluatie heeft Chevron Phillips Chemical gekozen voor Van Moer Logistics om een belangrijk aandeel van zijn logistieke flows te behartigen. Het doel van beide bedrijven is om op lange termijn het huidige ontwerp van de logistieke stromen te herbekijken om deze mogelijks via de binnenvaart in combinatie met nachttransport te organiseren.

Van Moer Logistics zal de import- en exportstromen die verwerkt worden door de productieafdelingen van de Amerikaanse chemiereus in Beringen en Tessenderlo voor zijn rekening nemen. Concreet gaat het over nationale transporten, heating van tankcontainers én de opslag van zowel bulk (isotanks) als verpakte goederen (drums/IBC’s).

Bij Van Moer Logistics werd ook geïnvesteerd in een drumminginstallatie om hun dienstverlening voor de chemiespelers verder uit te breiden. Ook Chevron Phillips Chemical zal gebruik maken van deze nieuwe service door hun goederen te laten ompakken van bulk naar drums of IBC’s op de Antwerpse Seveso-site van Van Moer Logistics.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo