Featured Video Play Icon

[VIDEO] Lichtgewicht ombouw van AutoAccess biedt grote voordelen

Ons land kent in de autosector nog enkele verborgen pareltjes. We vonden er eentje in de Kempen: AutoAccess. Al 30 jaar zowel nationaal als internationaal actief als toeleverancier en ombouwer van allerhande accessoires voor LCV’s en pick-ups.

Naast de uitlevering van het bestaande gamma accessoires behoren fleet conversions, inrichten van bedrijfswagens, overheidsprojecten, ombouw naar lichte vracht, stylingprojecten en special editions eveneens tot de core-business van dit bedrijf. Kortom Autoaccess biedt een complete one-stop solution aan.

Kwalitatieve lichtgewicht materialen
Wagens worden in een professionele werkplaats van A tot Z opgebouwd en geleverd in het dealernet. Ecologisch dus, want dat vraagt maar 2 transporten. AutoAccess beschikt over alle belangrijkste certificaten voor ombouw en de techniekers zijn gediplomeerd om elektrische voertuigen om te bouwen en volgen permanent seminaries. Door in te zetten op kwalitatieve lichtgewicht materialen heeft dit een gunstige invloed op het WLTP-verhaal.

AutoAccess gaat nog verder met testen om na te gaan welke invloed deze accessoires hebben op wind, geluid en airodynamica en dit met de nodige homologaties

Meer informatie over AUTOACCESS hier.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo