A & D Trailers nu ook te koop bij Alumac / Astemac

Het trailermerk A&D is opgeklommen tot de top 5 van de Belgische markt, maar zaakvoerder Chris Vandamme heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat zijn ambities nog hoger liggen, vooral in Wallonië. Een eerste stap in deze richting is onlangs gezet met het partnerschap tussen A & D en Astemac, een dochteronderneming van de carrosseriebouwer Alumac.

Alumac Construct, Astemac en A & D Trucks & Trailers slaan de handen in elkaaar: de trailers van A & D Trucks & Trailers zijn voortaan ook verkrijgbaar bij Astemac met vestigingen in Kortrijk en Doornik. Zaakvoerder Stefaan Crombez van Alumac legt uit: “Als COP erkend carrosseriebedrijf bouwen wij met Alumac jaarlijks meer dan 600 vracht- en bestelwagens op. Maatwerk is ons handelsmerk. Met Astemac specialiseren we ons reeds meer dan 14 jaar in een bijzonder ruim aanbod containers en kijken we sinds de opening van ons filiaal in Doornik naar manieren om ons aanbod op een structurele
manier te verbreden. Zo richtten we onze werkplaats in Doornik specifiek in om ook voor spuitwerk een snelle en vakkundige service te kunnen leveren. We hebben een aparte voorbereidingszone, een professioneel kleurenlabo én investeerden in een state-of-the-art spuitcabine van 23 meter die aan de strengste milieunormen voldoet. Intussen ging ik ook het gesprek aan met Christ. Het speelde al langer in mijn hoofd om ook trailers aan te bieden. Aangezien onze paden regelmatig kruisen en het ook op persoonlijk vlak klikt, is het net iets makkelijker samen zaken doen.”

Christ Vandamme beaamt: “Uiteindelijk hebben we een heel complementair aanbod. Ook onze manier van werken, het kwaliteitsniveau en de hoge servicegraad zit op hetzelfde niveau. We zijn dan ook apetrots om met Astemac in zee te gaan. Ze hebben nog heel wat groeimarge en zijn ambitieus. Ik ben ervan overtuigd dat dit een ideaal moment is om mee op de (vracht)wagen te springen.” Ondanks de huidige crisis zijn beide partijen ervan overtuigd dat dit geen tijd is om bij de pakken te blijven zitten. De partners sluiten niet uit dat er in de toekomst nieuwe vestigingen en/of servicepunten bijkomen.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo