Cargo Lifting op alle fronten actief!

Een nieuw groot contract, nieuwe installaties, nieuwe aanwerving … Cargo Lifting werkt op alle fronten om zijn status als toonaangevende carrosseriebouwer op de Belgische markt van de lichte bedrijfsvoertuigen te verankeren.

Begin dit jaar heeft carrosseriebouwer Cargo Lifting uit Villers-le-Bouillet een exclusief contract in de wacht gesleept voor de opbouw van gesloten laadbakken voor het Utility-gamma bij Peugeot, Easy Pack bij Citroën en Conversion bij Opel. Een mooi partnership met PSA waarbij jaarlijks ongeveer 350 voertuigen zullen worden klaargemaakt voor de Belgische markt.

“Dit contract bevestigt meer dan ooit onze vertrouwensband met de invoerders en verdelers van lichte bedrijfsvoertuigen”, verheugt Cargo Lifting CEO Olivier Stankiewicz zich. Een band die in dit geval ook vrij snel tot soortgelijke configuraties zou kunnen leiden bij Fiat, na de oprichting van Stellantis.

Infrastructuur en slagkracht
De carrosseriebouwer doet er bovendien alles aan om zijn sterke positie in de sector te verstevigen. Op 1 april zal Cargo Lifting zijn nieuwe opslaghal in gebruik nemen als verlengstuk van zijn huidige gebouwen.
“Met een nieuwe, 4.000 m2 grote ruimte verspreid over twee verdiepingen kunnen we immers een grote buffervoorraad aan voertuigen aanleggen, waardoor we de tijd tussen bestelling en levering van de meest voorkomende configuraties tot een minimum kunnen beperken”, vult Olivier Stankiewicz aan. “Een dienst die we Cargo Minute zullen dopen. Tegelijkertijd gaan we onze onderdelenvoorraad vergroten om onze verschillende klanten nog beter van dienst te zijn.”

Naast zijn infrastructuur vergroot Cargo Lifting ook zijn ‘menselijk kapitaal’. Begin januari is Etienne Rondeau, voormalig LCV-manager bij Renault België Luxemburg en LCV Manager of The Year 2018, toegetreden tot het bijzonder dynamische verkoopteam van de carrosseriebouwer. Een belangrijke versterking voor de actieve krachten die aan de basis liggen van het succes van de onderneming.

Lees alles over Cargo Lifting NV

Cargo Lifting NV

video

Cargo Lifting (NL) – Transport & VAN.TV 58

De sector van de bedrijfsvoertuigen bevindt zich in een complexe situatie. Verschillende uitdagingen treffen alle spelers, van de constructie tot de gebruiker. De carrosseriebouwers zijn daardoor bij de eerste betrokkenen. Voor hen was Covid slechts een begin…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo