TPS: “When only service matters!”

Met deze slogan is het meteen duidelijk waar het zusterbedrijf van het reeds gekende Trailer Service Lecluyse (TSL) uit Gullegem voor staat. Trailer Parts & Services, afgekort TPS, levert aan haar klanten wisselstukken voor trailers.

“Een goed onderhouden trailerpark heeft onvermijdelijk een positief effect op je rendement.” Aan het woord Lieven Lecluyse die samen met broer Bruno aan het hoofd staat van TSL – TPS – CW.
Zijn er specifieke trailermerk gebonden onderdelen nodig, dan kunnen klanten op een betrouwbare en ervaren partner rekenen om het juiste wisselstuk aan te leveren en dit tegen een correcte prijs.
Dit is dan ook de hoofdactiviteit van TPS: één contact waar de klanten terecht kunnen om hun traileronderdelen te bestellen, bijkomende technische vragen te kunnen doorgeven en hier een antwoord op te krijgen om vervolgens de onderdelen zo vlug mogelijk geleverd te krijgen op het door hen doorgegeven leveringsadres.

TRAILER PARTS & SERVICES
De knowhow die in de loop der jaren werd opgebouwd en de professionele samenwerking met diverse trailerfabrikanten bracht de oprichting van Trailer Parts & Services met zich mee. TPS, die sedert meerdere jaren onder de vertrouwde vleugels van Barbara Degroote werd genomen, biedt originele wisselstukken aan voor trailers van o.m. Schmitz, Krone, Kogel, Nooteboom, Faymonville en laadklepfabrikanten Dhollandia en Bär.

”Met behulp van het chassisnummer hebben we inzage in alle gebruikte onderdelen van een trailer en kunnen we de klant, indien nodig ook technisch adviseren over welke onderdelen hij nodig heeft.
Vervolgens verzorgen wij de volledige logistieke flow: van offerte, leveringstermijn en bestelling tot en met de correcte uitlevering en facturatie en dit tegen heel competitieve prijzen. Onderdelen van onder meer onze servicepartner Schmitz, die wij tevens hoog in het vaandel dragen, kunnen wij franco aan huis leveren in gans België met een minimale doorlooptijd”, aldus Lieven Lecluyse.

Bij TPS kan de klant eveneens terecht voor Services: “Wij bieden een 24/7 depannagedienst binnen Europa aan. Dankzij de jarenlange ervaring hebben wij een netwerk uitgebouwd met betrouwbare partner-bedrijven om onze klanten zo snel mogelijk terug op de baan te helpen. Wij zoeken, in nauw overleg met de klant, naar de efficiëntste oplossing om kosten en stilstand tot het minimum te herleiden en behartigen alle communicatie tussen de partner-bedrijven en de klant. Het klinkt als een eenvoudige missie maar niets blijkt uitdagender!”

 


RECHTSREEKS GELEVERD

  • Wenst u traileronderdelen te bestellen en rechtstreeks geleverd te krijgen in België, dan kan u terecht bij TPS waar u in een mum van tijd wordt verder geholpen. TPS is dagelijks te bereiken via email parts@tsl.eu en telefonisch op +32 56 42 45 28.

 

  • Pech onderweg? TPS helpt je voertuig terug de weg op. Je kan ons bereiken op service@tsl.eu of telefonisch op +32 56 42 45 28.

TPS • Drieslaan 70 – B-8560 Gullegem • www.tsl.eu

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo