Chauffeur SL Logistics verrast met super-uitgeruste Scania 650 S

Leslie Willaert, een chauffeur die al tien jaar voor SL Logistics rijdt, kreeg onlangs niet zomaar een nieuwe truck. Wel een volledig uitgeruste Scania 650S, met zowat alle opties erop. Ook het overhandigen van ‘zijn’ V8 moest een verrassing zijn, en dat lukte ook.

SL Logistics staat voor Sofie Lievens, die met haar man Kurt van Gijsel het bedrijf uit Puurs leidt. “Leslie Willaert rijdt al tien jaar voor ons, is bezeten door vrachtwagens en onderhoudt deze ook schitterend. De manier waarop Leslie met zijn truck omspringt past perfect in onze bedrijfsfilosofie. Voor wat hoort wat!”, zegt ze. “Mijn vrouw wist ervan, maar voor mij was het toch even schrikken,” stelt de gelukkige chauffeur. “Mijn voorliefde voor vrachtwagens en in het bijzonder Scania is alom bekend binnen het bedrijf. Het gevoel dat een Scania je geeft bij het betreden van de cabine is toch dat extraatje meer dan bij andere merken. Het is een effect dat ik moeilijk kan verklaren, maar waarom zou een verklaring nodig zijn?”.

 

SL Logistics kocht ook een 580S. Met de komst van de twee nieuwe modellen bestaat de vloot vandaag uit 12 trucks, 12 eigen trekkers en 40 opleggers. “Binnen die opleggers hebben we veel variatie”, legt Sofie Lievens uit. “Zo hebben we verschillende lichtgewicht swap tankcontainerchassis, een kipchassis en verschillende 40ft chassis waar we de tankcontainer naar achter kunnen schuiven om te lossen of te laden, we hebben ook onze eigen tankcontainers en kunnen genset transporten aan, noem maar op dus”, zegt Lievens nog.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo