De LNG Shell-kaart biedt u het breedste Europese netwerk! [Advertorial]

Door de toenemende vraag naar schonere energie en de steeds groter wordende druk om transportemissies te verlagen, is milieuvriendelijk en efficiënter vervoer de uitdaging die transportbedrijven bezighoudt. De zoektocht naar een optimale mix van brandstofalternatieven staat hierbij centraal. Shell ziet LNG (Liquefied Natural Gas) als een belangrijk alternatief voor de toekomst.

HJF Transports BVBA (hierna “HJF Transports”) is een sterk groeiend familiebedrijf in België dat eigenaar is van een dertigtal vrachtwagens en de laatste jaren wordt geconfronteerd met dezelfde uitdaging, het beheer van de exploitatiekosten van het vrachtwagenpark en de verlaging van de CO2-voetafdruk. Om deze uitdagingen aan te gaan heeft HJF Transports besloten om haar investeringsstrategie bij te sturen en te kiezen voor vrachtwagens op vloeibaar aardgas (LNG). “In 2018 hebben wij ons gericht tot Shell België, aangezien het één van de grootste en meest bekende leverancier van aardgas in België is. Met de keuze voor LNG voor onze vrachtwagens zijn we een partnerschap aangegaan…” zegt Antoine Fossoul, Directeur van HJF Transports.

Groener denken voor de toekomst

In de nabije toekomst streeft HJF Transports ernaar om nog meer te investeren in het LNG-netwerk, vooral omdat de efficiëntie en duurzaamheid ervan bewezen zijn. Deze investering zal eenvoudiger worden dankzij de ontwikkeling van het Paneuropese LNG-netwerk van Shell, dat reeds 27 stations heeft over heel Europa, met 6 in België (gelegen in Herstal, Maasmechelen, Rekkem, in Antwerpen haven, Meer en Gent), 7 stations in Nederland, 10 in Duitsland, 1 in Frankrijk (Mionnay), 1 in Spanje (Azuqueca), 1 in Polen (Wroclaw) en 1 in Turkije. Bovendien wordt, dankzij de partners van Shell, de LNG Shell-kaart aanvaard in niet minder dan 50 LNG-sites in Europa, waaronder 2 sites in België van de partner ROMAC FUEL, gelegen in Veurne en Houdeng-Goegnies.

Vind uw Shell LNG-station via www.shell.be/netwerk

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.shell.be/Nl/LNG.

SHELL LNG FUELLING THE FUTURE

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo