Ditraco komt in Nederlandse handen

De firma Ditraco uit Molenstede (Diest) is overgenomen door Nederlandse sectorgenoot Fatrans. Samen zullen de twee ondernemingen over ongeveer zeventig voertuigen voor geconditioneerd transport beschikken.

Ditraco Transport heeft zich gespecialiseerd in geconditioneerd transport en opslag. De firma verzorgt de distributie voor klanten die gevestigd zijn in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast beschikt Ditraco Transport over gekoelde en ambient opslag in Molenstede. Met 25 medewerkers en 22 trucks vormt Ditraco een aanzienlijke versterking voor Fatrans, dat nog niet was gevestigd in België.

Fatrans is de transportfiliaal van de Fatels Food Groep uit Amsterdam en verzorgt distributie, opslag, overslag, crossdocking, voorraadmanagement en orderpicking van verse producten in de Benelux en Duitsland. De vloot van Fatrans telt een vijftigtal voertuigen. “Samen zullen we in staat zijn de Belgische markt te veroveren”, zegt Stefan Dierckx, die samen met Kirsta Stas aan het roer van Ditraco blijft.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo