DKV installeert zijn eerste laadstations bij YouBuild

Mobiele dienstverlener DKV heeft twee oplaadpunten voor elektrische voertuigen geplaatst op de site van YouBuild in Menen. Daarmee is de eerste installatie van laadstations door DKV in België een feit.

DKV zal haar aanbod van laadstations voor elektrische voertuigen voortdurend uitbreiden. Het bedrijf wil een totaaloplossing voor duurzame mobiliteit bieden en elektrisch rijden in heel Europa vergemakkelijken. De nieuwe DKV-kaarten zijn ook geschikt voor het opladen van de auto en voor andere mobiele diensten in 32 landen.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo