DKV wordt preferred partner van Leasys België

DKV heeft in België een partnership gesloten met Leasys, een dochteronderneming van FCA BANK (Stellantis). Alle Leasys-medewerkers in België krijgen een DKV service card en DKV zal als ‘preferred partner’ aan de Leasys-leden worden voorgesteld.

Leasys biedt een compleet systeem van mobiliteitsdiensten: van verhuur op korte, middellange en lange termijn tot P2P-autodelen. Aan de gebruikers van de diensten van het bedrijf in België zal voortaan een DKV Service Card voorgesteld worden. Daarmee krijgen ze toegang tot het grootste netwerk met meer dan 100.000 tankstations door heel Europa, en kunnen ze er genieten van de beste prijzen. Het online dashboard, de DKV Cockpit, geeft accuraat inzicht in het verbruik en de facturen wat de administratie een stuk eenvoudiger maakt. Tenslotte maakt DKV het mogelijk om de CO2-uitstoot te compenseren wanneer klanten voor de DKV Card Climate te kiezen.

Antonella Perrone, Procurement Manager bij de Belgische tak van Leasys, legt uit waarom ze voor DKV hebben gekozen: “We wilden de mogelijkheid hebben om niet alleen medewerkers maar ook onze klanten de diensten van een zeer betrouwbare partner te bieden. Gebruiksgemak, een goede prijs-kwaliteitverhouding en een pan-Europese toegankelijkheid waren voor ons de drie grote pijlers om voor DKV te kiezen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo