Eurogaume Lux koopt nog eens 27 Renault Trucks T

Met de 15 nieuwe Renault Trucks T520 trekkers die onlangs zijn afgeleverd en 12 andere die onlangs zijn besteld, zal het wagenpark van Eurogaume Lux binnenkort voor meer dan 50% uit Renault Trucks bestaan. Het Luxemburgse bedrijf van de familie Mazuis is actief in het internationale transport in heel Europa en zelfs in het Verenigd Koninkrijk.

“Wij vervoeren alle soorten goederen met dekzeilen, koelopleggers, kippers en zelfs opleggers”, legt Stéphanie Mazuis, administrateur van Eurogaume Lux, uit. “Wij steunen op een team van 170 mensen en een vloot van 142 trekkers en 210 schuifzeilopleggers. “Hoewel Eurogaume Lux er altijd naar heeft gestreefd om meerdere merken in zijn park te houden, vertegenwoordigt Renault Trucks het leeuwendeel van het wagenpark. Met de 15 trekkers die onlangs zijn geleverd en de 12 die onlangs zijn besteld, zullen er 72 Renault Trucks zijn op een totaal van 142. Dat is iets meer dan 50%. Eurogaume heeft deze keer gekozen voor de krachtigste motor van Renault Trucks, terwijl de rest van het wagenpark bestaat uit T 440’s en 460’s. “Naast de prijs-kwaliteitverhouding van de trekkers, die voor ons van het grootste belang blijft, is de vertrouwensrelatie die we uitgebouwd hebben met garage Herbeuval in Chiny een ander sleutelelement dat de basis vormt voor het toenemende belang van Renault Trucks in ons park. Ze zijn altijd bereikbaar en reactief”, besluit Stéphanie Mazuis.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo