Mathieu Opsomer wordt JLL Head of Industrial & Logistics Leasing Belgium

Mathieu Opsomer wordt vanaf 1 mei de nieuwe Head of Industrial & Logistics Leasing Belgium. Hij volgt daarbij Walter Goossens op. Opsomer beschikt over een sterke marktexpertise van 5 jaar bij King Sturge en bijna 10 jaar bij JLL.

Walter Goossens en JLL hebben besloten hun samenwerking te beëindigen aangezien Goossens zijn carrière een nieuwe wending wil geven na bijna 34 jaar bij JLL. Hij werkte mee aan de opbouw van het industrieel platform en de activiteiten van JLL in de Belux. Hij heeft ook bijgedragen aan het opstarten van de Luxemburgse agentuurdiensten van het bedrijf in 1991 en aan de ontwikkeling van onze retailactiviteiten als Head of Retail Leasing Belux tussen 2008 en 2016. JLL dankt Walter Goossens, die tot eind april actief is bij het bedrijf.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo