Move Intermodal kondigt ‘grote overname’ aan

In een interview met Het Belang van Limburg kondigt Luc Driessen (CEO van Move Intermodal) aan dat zijn bedrijf, met de steun van het investeringsfonds Down2Earth, in de nabije toekomst een externe groei-operatie zal doorvoeren.

Na een omzetgroei van 25% in 2020 verwacht Move Intermodal een verdere groei van 12% in 2021, het jaar van de tiende verjaardag. Deze groei is bereikt door de opening van nieuwe synchromodale verbindingen tussen Italië en het VK en, meer recentelijk, met Turkije. Verwacht wordt dat deze organische groei zich zal doorzetten, want Luc Driessen, oprichter en CEO van het bedrijf, stelt met tevredenheid vast dat steeds meer verladers intermodaal transport overwegen, maar verwacht wordt dat de groei van Move Intermodal ook extern zal zijn.

Sinds mei 2018 is de referentieaandeelhouder van Move Intermodal het investeringsfonds Down2Earth Capital II (dat overigens ook aanwezig is bij Trafuco). Een van de drie oprichters van Down2Earth is Ivo Marechal, die onder meer eerder bekend was als CEO bij H.Essers. Als voorzitter van de raad van bestuur van Move Intermodal laat Ivo Marechal aan HBVL weten dat het Genkse bedrijf ‘klaar is voor een grote overname’.

Move Intermodal blijft ook investeren, want het bedrijf uit Genk heeft zopas de eerste eenheden van een bestelling van 125 Kässbohrer containeropleggers in ontvangst genomen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo