Nieuwe Ford Transit Custom in 2023, ook elektrisch

De productie van de nieuwe Transit en Tourneo Custom-modellen start in de eerste helft van 2023. Er komt dan ook een volledig elektrische variant op de markt, naast de plug-in hybride, mild hybride en conventionele motorvarianten. Alle worden gebouwd in de fabriek van Ford Otosan in Turkije, net als de volgende generatie van Volkswagens 1-tons bedrijfswagen, in het kader van de samenwerking tussen de twee merken.

Ford maakte in februari bekend dat alle bedrijfswagens van het merk tegen 2024 emissievrij kunnen rijden dankzij volledig elektrische of plug-in hybride aandrijving. Verschillende aandrijflijntechnologieën, van milde hybrides tot plug-in hybrides, zullen echter een belangrijk deel blijven uitmaken van de volgende generatie Transit Custom-modellen. Volgens Ford zullen de elektrische en plug-in hybride varianten tegen 2030 twee derde van de verkochte Ford bedrijfswagens voor hun rekening nemen.

Telematica

In 2020 was Ford voor het zesde jaar op rij de nummer 1 op de Europese bedrijfsvoertuigenmarkt. Om verdere groei mogelijk te maken, heeft Ford een ecosysteem opgebouwd rond verbonden diensten die zijn ontwikkeld in samenwerking met klanten. De diensten zijn bedoeld om de ervaring van klanten te verbeteren en hun bedrijven te laten floreren. Diensten omvatten onder andere FordPass Pro voor wagenparken tot vijf auto’s, om tijdens gebruik optimaal online te zijn en productiviteit te maximaliseren en Ford Fleet Management – vorig jaar geïntroduceerd door Ford en ALD – om met specifieke, op maat gemaakte diensten de productiviteit van klanten te optimaliseren en voertuigen op de weg te houden.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

TRANSPORT & VAN.TV 49: Waasland Automotive is een alles-in-één aanbieder

Lichte bedrijfsvoertuigen zijn maatwerk. En dat hebben ze bij Waasland Automotive goed begrepen. Waasland Automotive is een alles-in-één aanbieder, met als doel de volledige ontzorging van de klant. En dat uit zich op verschillende vlakken. De vestiging in Sint-Niklaas zal zich in de toekomst 100% specialiseren in de bedrijfsvoertuigen van Ford, maar ook in Beveren […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo