Featured Video Play Icon

O-Forty-site in Oostkamp nieuwe thuisbasis van Logflow

Om verdere expansie mogelijk te maken, neemt Logflow vandaag zijn nieuw hoofdkantoor op de O-Forty-site in Oostkamp in gebruik. Het bedrijf combineert in de ‘Logflow Tower’ kantoorruimte met een innovatie- en belevingscenter. Met de investering gaat een prijskaartje van 6,5 miljoen euro gepaard.

O-Forty strekt zich uit over 25.000 m² en straalt met acht kantoorgebouwen, een meeting center, bufferzones, bomen en veel groen een echte campussfeer uit. Het duurzame en vooruitstrevende architecturale gebouw van Logflow werd getekend door het gerenommeerde Brugse architectenbureau Govaert & Vanhoutte. Opvallend is dat Logflow sterk inzet op extra kantoorruimte, terwijl veel andere bedrijven hun capaciteit in coronatijden net terugschroeven. “Ik geloof in flexibele werkvormen. Dat komt ook in onze kantoorinrichting tot uiting. Onze vaste werkplekken en flexbureaus bieden de nodige ademruimte om de creativiteit van onze mensen en het voor onze activiteiten uiterst belangrijke teamwerk te stimuleren. We hebben de vierde verdieping bijvoorbeeld uitgerust met een grote ontspanningsruimte, waar onze collega’s elkaar op een andere manier ontmoeten en in een ongedwongen sfeer in gesprek gaan.”

R&D-verdieping

Het gelijkvloers van de Logflow Tower moet uitgroeien tot een belevingscentrum rond innovatieve technologieën op het vlak van automatisering, logistiek en productie. “Het ultieme doel is dat zo een baken van inspiratie en kennisdeling ontstaat. Onze ingenieurs zullen daarbij samenwerken met andere partners en universiteiten, maar uiteraard zonder onze onafhankelijkheid te verloochenen. Wie de Logflow Tower bezoekt, krijgt straks een blik op de evoluties binnen de vierde industriële revolutie in logistiek en supply chain”, besluit Eric Vandenbussche.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo