OMV tankkaartprograma zal op Wex technologieplatform rusten

Wex kondigde vandaag aan dat het een overeenkomst heeft gesloten met oliegroep OMV. WEX zal haar technologieplatform implementeren voor het beheer van het tankkaartprogramma van OMV in tien markten binnen Europa. Verwacht wordt dat de implementatie binnen de komende twee jaar zal worden voltooid.

OMV heeft een sterke basis in Centraal- en Oost-Europa en commercialiseert een paneuropese tankkaart. Het Oostenrijkse bedrijf exploiteert ook ongeveer 2100 tankstations in tien Europese landen. OMV maakt ook deel uit van Routex, een internationale netwerkalliantie tussen ARAL, BP, Circle K Europe, Eni en OMV, waardoor het een van de grootste brandstofnetwerken in Europa is. Het Routex netwerk heeft gemeenschappelijke kaartverwerkings- en veiligheidsnormen in heel Europa, waardoor de deelnemende lidkaartprogramma’s werken op tanklocaties in het hele Routex netwerk. De Wex technologie zal de aan dit netwerk verbonden transacties namens OMV verwerken.

Lees alles over GO tankkaart (WEX Europe Services (BE) BV)

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo