OPROEP: Heb jij de mooiste cabine van België?

Je cabine is je tweede thuis, en je geeft er dan ook je persoonlijke touch aan… maar wel veilig! Want een goed zicht op de weg is cruciaal om het overzicht te bewaren. Voor een campagne van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) om chauffeurs daarvan bewust te maken, is Transportmedia op zoek naar chauffeurs met een heel persoonlijke, maar wel veilige cabine.

‘Carcooning’ is een nieuwe trend om het interieur van je vrachtwagen te personaliseren, zonder dat het zicht naar buiten wordt belemmerd. Het perfecte voorbeeld van een carcooning-truck is een op en top persoonlijk ingerichte cabine, maar dan wel met een  leeg dashboard. Voor een campagnefilm uitgezonden op TRANSPORT & VAN.TV (op Kanaal Z) tijdens het weekend van 1 en 2 mei, zijn we op zoek naar drie mooie vrachtwagens uitgerust met een gepersonaliseerde, maar vooral veilige cabine.

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN CHAUFFEUR MET EEN PRACHTIGE CABINE? Zie je het zitten om te figureren in de campagnefilm van VSV samen met presentatrice Virginie Claes? Neem dan contact op met Yannick Haesevoets (yannick.haesevoets@transportmedia.be) of via de Facebook-pagina van ‘Passion4Trucks by Transportmedia’. Overtuig ons met enkele leuke foto’s van je cabine!

Wat verwachten we? 

  • Een halve dag beschikbaar zijn voor opnames in de week van 19 april.
  • Oprecht bezig zijn met veiligheid achter het stuur.
  • Niet verlegen zijn om je gedacht te zeggen voor de camera.
  • Locatie: nog te bepalen

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo