Profile netwerk uitgebreid met 70ste vestiging

Profile International heeft haar netwerk uitgebreid met een nieuwe vestiging in Ukkel. Auto Exception SA  is sinds januari een Profile-vestiging met een completer assortiment banden en de bijbehorende service. Het bedrijf heet nu Profile Car & Tyreservice Ukkel.

Salesmanager Lease & Fleet Maarten Lambregts van Profile BeLux: “We zijn blij met de schaalvergroting ten zuiden van Brussel-centrum. Dit is een mooie kans om bestaande en nieuwe klanten te laten kennismaken met onze formule en de transparante werkwijze op het gebied van auto-onderhoud.” De ambitie van Profile is om het aantal vestigingen nog te laten groeien. Lambregts: “We willen doorgroeien naar zo’n 100 tot 120 vestigingen met kwaliteit en service voorop en de bereidheid om te investeren in de toekomst. Met verschillende klanten hebben we een sterke samenwerking zowel voor personenauto’s, bestelwagens als truck. Ons totale aanbod voorziet in een one-stop-shop in onderhoud, reparaties en banden.” Profile Truck bedient b.v. grote truckvloten zoals Bpost, Aldi en Defensie.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo