Renault Trucks kondigt een facelift aan voor zware gamma’s

In het kader van de presentatie van de jaarresultaten van Renault Trucks heeft CEO Bruno Blin aangekondigd dat de T-, C- en K-gamma’s van de Franse constructeur in 2021 worden vernieuwd. Blin bevestigt hiermee de steeds hardnekkiger wordende geruchten, maar de verrassing kwam van de manier waarop deze nieuwigheden bekend zullen worden gemaakt: via het Euro Truck Simulator 2 spel!

De huidige gamma’s van Renault Trucks dateren allemaal uit 2013, dus het was tijd om ze up-to-date te brengen. Laten we het maar meteen zeggen: de facelift is licht en maakt gebruik van de nieuwe mogelijkheden die LED-verlichting biedt. Er zijn ook enkele aerodynamische verbeteringen aangebracht, maar de belangrijkste nieuwigheid zit elders: Renault Trucks heeft naar de chauffeurs geluisterd en de stuurkolom, die te weinig verstelbaar was, volledig herzien. Om een eerste visuele ervaring van de nieuwe werkomgeving te krijgen, zult u echter een beetje gamer moeten zijn: op 6 april zal Renault Trucks een eerste virtuele “hands-on” ervaring van zijn T 2021 in de game Euro Truck Simulator 2 mogelijk maken.

De nieuwe T-, C- en K-gamma’s zullen ook meer geconnecteerd zijn en zullen kunnen profiteren van nieuwe predictieve onderhoudscontracten genaamd… Predict.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo