Sitra bestelt nog eens 100 DAFs

Sitra Group heeft nog eens 100 DAF XF trekkers met Space Cab en MX-11 motor besteld en onderstreept op deze manier haar bijna 50-jarige partnership met DAF en concessiehouder TH Trucks. Begin volgend jaar viert Sitra haar 60ste verjaardag. Het bedrijf uit Ieper zet nu een vloot in van circa 750 trekker/oplegger combinaties (koel/vriestrailers, containerchassis, bulkopleggers voor vloeistoffen en droge producten).

 

 

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

DAF showt CF Construction 6×4 en 8×4

Niettegenstaande DAF al meerdere jaren marktleider is in het trekker segment in België, zet DAF al geruime tijd sterk in om een gevestigde waarde te worden in de bouwsector. DAF heeft met de CF Construction 6×4 en 8×4 robuuste voertuigen, welke met sprekend gemak inzetbaar zijn op zwaar en geaccidenteerd terrein zoals hier in deze […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo