Snel Logistics Solutions zet SafeDrivePod in

Snel Logistics Solutions, de Transporteur van het Jaar 2020, gaat in zee met SafeDrivePod, oplossing die er voor zorgt dat het scherm van de smartphone volledig is geblokkeerd tijdens het rijden.

Snel Logistics Solutions kreeg als eerste logistieke bedrijf het Truckveilig-label uit handen van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Dat was in 2013, en het bedrijf uit Deinze blijft een koploper als het gaat om verkeersveiligheid. “Veiligheid staat bij ons voorop en we streven continu naar verbetering waar mogelijk. We blijven investeren in innovatieve technieken die de veiligheid van de medewerkers kunnen waarborgen. Vandaar onze keuze om met SafeDrivePod in zee te gaan,” vertelt Gert Snel, CEO bij Snel Logistics Solutions. “De SafeDrivePod zorgt ervoor dat chauffeurs hun smartphone niet meer kunnen gebruiken tijdens het rijden. Uiteraard blijft het wel mogelijk om handsfree te bellen of eventuele navigatieapps te gebruiken. Met het dashboard van SafeDrivePod kunnen we de scores bijhouden en coachen wanneer het nodig zou zijn. Het enige wat we hoefden te doen, was een importbestandje aanleveren met de bestuurders. Iedere chauffeur kreeg een automatische mail toegestuurd en kon zo heel simpel en makkelijk de Pod koppelen. Het is geen controle of straf, we willen gewoon de veiligheid van onze chauffeurs garanderen, niet enkel voor hun zelf maar ook voor andere weggebruikers.”

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo