Swisslog deed het goed met AutoStore in 2020

Het afgelopen jaar realiseerde Swisslog vijf grote AutoStore projecten in de Benelux. In totaal zijn bij deze projecten meer dan 100.000 opslagbakken geleverd en 227 robots in werking gebracht. Het noteerde ook al vier nieuwe projecten voor dit jaar.

COVID-19 zorgde voor een focus op het veiligstellen van kritieke toeleveringsketens voor klanten in de levensmiddelenbranche, de detailhandel en de farmaceutische sector, en ook een boost in e-commerce. Dat was te merken bij Swisslog, één van de belangrijkste AutoStore providers, dat nooit eerder zoveel AutoStore systemen leverde in één jaar. De gezondheidsbeperkingen zorgden daarbij niet voor vertragingen, en alle projecten werden volgens Swisslog binnen de vooropgestelde termijn opgeleverd.

Swisslog wijt het succes voor een stuk ook aan de totaaloplossing die het biedt in combinatie met zijn SynQ software, naar eigen zeggen “de beste WCS/WMS-oplossing op de markt.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo