Transport & Logistic Awards in volle voorbereiding

Op 18 maart is het weer zover, de jaarlijkse Transport & Logistics Awards! Het wordt een wervelende show in het Sportpaleis die live uitgezonden wordt op Kanaal Z, om 19 u. Een andere formule dan andere jaren, maar daarom zeker niet minder interessant!

De voorbereidingen zijn in volle gang, met opnames van de interviews met de partners van het event en muzikale intermezzo’s in het prachtig gerestaureerde Théâtre de Namur. Op dit moment geven Nadine Francus (Easyfairs) en Siegfried Van Brabandt (Renault Trucks) het beste van zichzelf op het podium in Namen.

Het resultaat ziet u op 18 maart, om 19u op Kanaal Z!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo