Transport & Logistics Awards : de finalisten voor de Logistics Building of the Year

Dit is de benjamin onder de Transport & Logistics Awards: hij bekroont de bijdrage die een logistiek gebouw kan leveren aan de efficiëntie van de supply chain. De grote ‘pakhuizen’ van weleer worden getransformeerd tot ultrageconnecteerde, multimodale en koolstofneutrale gebouwen met meerdere niveaus… Kortom, de magazijnen van vandaag spelen in op de grote logistieke uitdagingen van morgen.

  • De Rocker Logistics opende in 2020 een gloednieuw hoofdkantoor in Zele. Het complex bestaat uit drie opslagzones met verschillende temperaturen, een cross-docking zone en een mezzanine. Het werd gebouwd met het oog op maximale energiebesparing en een aangename werkomgeving.
  • In Willebroek heeft Eutraco een ultramodern distributiecentrum in gebruik genomen dat tevens het eerste CO2-neutrale distributiecentrum in België is. De site biedt ook multimodale mogelijkheden.
  • Weerts Supply Chain heeft een volledig geautomatiseerd koelhuis van 20.000 m2 gebouwd aan het Albertkanaal. Dit is het eerste koelhuis dat standaardstellingen combineert met mobiele racks en volledig geautomatiseerde opslag.

 

Tot ziens op 18 maart om 19.00 uur op Kanaal Z!

Met de steun van 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo